ta mig till Nangijala. nu.

FYFAN ! FYFAN VAD JAG MÅR DÅLIGT ! Jag kanske inte alltid har mått skit bra heller, men jag har i allafall kunnat dölja det med ett leende. Nu går inte det. Säger det igen ! FYFAN !
.
PUSS

Pull the trigger bitch...

...and hit me with your best shot !
.
PUSS

hejhå

heej, idag har jag bara slappat kan man väl säga. Ska gå igenom min garderob senare idag hade jag tänkt. Slänga lite gammalt och in med nytt. Men det är så segt så jag väntar lite med det, hah. Men snart ska jag iväg till stallet för lite ridning. Tänkte vissa ett par shorts som jag ska köpa och sedan nita,här är dom.
kommer från H&M, det finns tre olika och detta är dem ljusaste :)

don't fucking tell me what to do !

Jag vill ha sommar, jag behöver sommar, ge mig sommar !
.
Pratade nyss med älsklingen. Han är uppe i fjällen utan mej och kommer inte hem förns på torsdag... Jag saknar han enormt mycket, så mycket att det gör ont. Men det är bara 4 dagar kvar, 4 långa och plågsamma dagar kvar. Jag klarar det.
.
Ska sova strax. Imorgon åker jag nog till Skärholmen C med Alice. Måste få tänka på annat, om det går...
.
PUSS

Happiness is a condition, not a destination

.
Hej!
Hade kul igår, charader med trevligt folk. Nu blir det hemma kväll med familjen, walander.
.
PUSS

gårdagen.

heej, igår vart en jätte lyckad kväll. vi lagade mat och spelade schrader med min syster och hennes kompisar, jätte roligt faktiskt. Fask jag suger på det men men det är bara att bjuda på sig själv lite, hah. Sen kollade vi på en fim som inte var så bra. Idag har vi bara slappat och kollat på tv och pratat. Nu är det LOV, skönt

Puss´


.

Hej, kollade på en av mina favorit filmer igår. Jätte bra tycker jag. Never back down. Jätte bra är den och det är snygga killar, hah. Puss nu bär det av till dansen.

Tänk om det finns nånting bra..

Tjo!, sitter här och dunkar musik. Tänker lite på hur skönt det är med lov. Sova umgås och bara vara. Skönt. Det behöver jag,  mycket. Fortsätter att dunka muski tills det blir filmmys. Puss !

Ellen´


SJUK -.-

Var hemma från skolan idag. Jag är såklart sjuk som jag sa att jag skulle bli. Dock är jag inte magsjuk utan bara saaaaaaatans förkyld. Hoppas jag frisknar till mej tills imorrn. Känner mej inte alls frisk nu, men jag vill verkligen gå till skolan imorrn för efter så ska jag, Erika och Ellen klippa oss ! Så förbered er på kooort hår :'( Ska ändå bli så jävla skönt ! Vill få bort mitt fågelbo av klyvna toppar NU !
.
Idag gjorde jag ansökan till gymnasium iaf. Nu känns det som man blir mer peppad på att höja sina betyg ! För jag måste komma in på mitt första handsval , annars blir jag jätte besviken på mej själv...
.
Nu ska jag nog sova så jag hinner bli frisk... och juste imorrn så ska jag beställa massor ifrån h&m ! WOHO ! haha :P
.
Sanna & jag i somras ! hehe, bildbrist....
.
PUSS

ooooooooooooooooooooooooo

Hej, fick nyss en grej bekräftat som jag dock redan visste var sant, tyvärr :'( döda mej ! Anyway, så har jag varit och dansat på Marikas nu på kvällen med Erika. Kul. Bara att jag mådde skit dåligt innan vi åkte. Trodde jag skulle spy, tror fortfarande att jag är på väg att bli magsjuk för jag mår inte bra alls. Det känns i min kropp så som det alltid brukar göra innan jag blir sjuk. Sen så när jag är magsjuk lr har feber brukar jag drömma exakt samma dröm heeeela tiden, den försvinner aldrig ut ur mitt huvud, och den är orimlig. Efter jag har vart sjuk försöker jag komma på hur den är men jag minns aldrig... As weird iaf... Och den drömmen har jag nyss haft. Usch ! Hatar den ! Hatar att vara sjuk ! Men om man ska se på den positiva sidan med att vara magsjuk så är det att jag alltid brukar gå ner så satans mycket i vikt. Haha ! Skulle igentligen behövas just nu:p
.
Haha ! Ellen och jag på Ikea i somras ! :DD
.
PUSS

Too Much

 

Hej, sitter och drunknar i information. Vet inte vad jag vill. Vart jag vill. Finns så mycket att välja på , för mycket. Det är jobbigt, jobbigt med beslutsångest. Men det klarnar väl.

Puss´


i'm alive

idag har det vart en jääävla dag ! det var ett jääävla liv i korridoren är det minsta jag kan säga utan att ta i.. ooh my fuuuuucking goood ! efter skolan gick ja te filip, vi somnade och vaknade vid halv 7 typ när han skulle iväg. då åkte jag hem sen kom han till mej igen. nu har han gått hem och jag har kollat runt på massa gymnasiums hemsidor. och snälla, döda mej ! ingen linje passar mej ! jag är mest intresserad av design och att rita osv men på de estetiska programen för de är det bara jätte konstiga människor på, inte alls min typ och iiiiingaaa killar.. så nej det skulle inte gå. och om jag hittar nån annan intressant linje så finns inte den på någon skola i närheten -.- skut mej !
men nu till nått helt annat, jag MÅSTE ha dessa skor till balen ! vill helst ha de i svart men tror inte de finns kvar
:( vet att ni säger K nu men då säger jag K tillbaaaaaka !
.
gaaaaaah ! ge mej :D
.
PUSS

Never Back Down

Heej. Nu har jag ätit och ska snart kolla på top model. Var och red idag och satan vad det var kallt. Men det gick bra , nej vi hörs. Tråk inlägg, jagvet

vilka jävla idioter det finns !

hej. har inte uppdaterat för den här helgen har vart en jävla skit helg för mig. plugg flera timmar med filip och anna varje kväll.. kollat runt på massa jävla gymnasiums hemsidor, bråkat med världens äckligaste människa. osv osv...  har inte haft nååågon lust lr nååågon tid. men NU är plugget klart och ja, ni får se om jag överlever tills imorrn kväll.. det luktar som om det är catfight på GGGGGGGGGGGGGG !!!!
wish me luck !
.
PUSS

Check It Out

måste ha en sån tröja, så snyggt
heej. Ska snart gå ner till bussen. Jag och ida dansar ju på lördagar så vi ska in till stan.
Efter så tror jag att jag stannar kvar lite. Måste köpa mig ett par svarta jeans.
Sen får jag se om jag hittar nåt annat :). Nej nu ska jag ta på mig lite kläder. Puss

All Of The Lights

Ska krypa ner i sängen. Duntäcket att värma mig med, kolla på en sorlig film.
Vill gråta. Gillar att gråta till filmer. Känna att dem berör. Sorligt. Puss.

Count On Me

Jag vill ha sommar nu. Är lite smått desperat. Det ända jag gör är att tänka på sommaren. Hur den ska bli. Vad som ska göras. Var jag ska åka. Vill ha värme och sköna sommar kvällar. Vill gå barbent ´. Var brun och fräsch. Det är vad jag vill just nu. Det finns inget bättre. Inget.

I wasn't like them, wasn't like her , wasn't like you

.
hej.
idag har jag pluggat. enda sen jag kom hem från skolan till klockan 7 på kvällen. då skulle jag äta. sen spelade jag lite piano . min favorit låt. how to save a life. sen kom filip. nu har han försvunnit. kommit till ett ställe där han inte borde vara. det är bara så fel. han borde vara här med mig. vi slutade just att prata i telefonen. båda ska sova nu. båda är trötta. båda längtar tills vi ses igen.
.
PUSS

..

heej. Plugg på gång. Tråkigt. Två prov i morgon så antar att det är ett måste. Snart klar. Så ja jag har inte värst mkt att berätta, men i morgon är det fredag. Guud var veckorna går snabbt. Var ju just fredag. Men det är skönt. I morgon kommer jag spendera hela dagen och natten med min bästa erika! , roooligt.


muuums:p

Nu blire super mellis och tagga till med musik för sen blir det plugg på höööög nivå !
.
PUSS

,.,

heej, sitter här och jobbar lite i matteboken, trist. Ska kolla på OTH snart oxå tror jag, har kommit ett nytt avsnitt idag så :). Sen ska jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag gick upp så himlans tidigt idag. Ska ta igen idag. Puss . Juste glömmde ta kort på min outfit men jag hade tunna strumpbyxor, känstrumpor grå kavaj och ringar, korsörhängen och boots. Puss
SOMMAR, nuuuu

♥♥♥

Hej. Sitter helt ensam här. Dunkar musik för att inte känna mig ensam. Hatar att vara ensam. Så tomt och tyst, läskigt. Visst kan det vara skönt ibland. Men för det mesta  föredrar jag sällskap.

Let me love you,

bilder: weheartit
Lite insperation, så vill jag klä mig när värmen kommer. Väntar och väntar. Känns som jag får vänta ett bra tag tills jag kan gå kläd med bara ben med jeansshort, virkade shorts, nitar, kors....längtar!

Dagens:)

Dangens:

skjorta- Ginatricot

knästrumpor-Lindex

korsörhängen- gjort själv

+

ringar, som jag tydligen hade tagit av och boots :)


:)

heej, det var ett tag sen.. Nu pluggar jag lite no och lite trååkig matte. Himla tråkigt men måste göras. Ska snart ladda upp bilder på dagens outfit tänkte jag. så jag återkommer snart ,puss
jag vet att det är sjuttielfte gången...med jag har inga bilder!!!

jätte kul inlägg. host :D

Hej . Jag älskar min pojkvän han är bäst. Så nu vet ni.
Ska snart sova... Har inget på hjärtat igentligen men för att ni ska få något att läsa så kan ja berätta om min helg.
I Fredags gick jag hem till Filip efter skolan. Sen så gick vi hem till mej ganska sent. Då kom Anna och nåra killar från min klass. Så färgade vi håret oranget och fixade oss för senare skulle vi gå till skolans idrottshall och spela natt-volleyboll tunering mot andra nior i vår skola. Vårt lag kom 3a och det var fett nära att vi kom till final men tyvärr, men det var typ 10 eller 12 lag tror jag. Det höll på till kl 3 på natten, sedan gick jag hem och duschade och sen ner i sängen direkt. Minns att jag var så sjukt trött och så var min säng nybäddad så det var helt underbart skönt. Hehe. På lördag morgon vaknade jag vid typ 10 och skulle åka in till staden för att dansa med Ellen & Erika. Det var så jävla kul. Nu har vi gått 2 gånger i vår nya dansgrupp med hip hop/street och jävlar, asso det är så grymt kul ! Efter dansen stannade jag och Ellen i stan och jag köpte choklad och ett kort. Sen åkte vi hem och jag fixade med present, chokladen, ljus, kortet, musik och bäddade jätte fint i en säng i garaget för jag skulle överraska Filip för vi skulle fira alla-hjärtansdag i förskott :p Det var as mysigt när min älskling först kom hem och åt fondue med familjen sen gick vi ut i garaget och han blev riktigt rörd faktiskt :D tur att han har sån bra flickvän haha ! Och idag har vi typ inte gjort mkt. Men han har gått hem nu och jag kommer få det jätte jobbigt nu när jag ska sova ensam inatt. BLÄ ! Men imorrn ska vi ha spakväll ! hahah ! lr asso HAN ska få spabehandling av mej... Det behövs, hihih :DD även om de är värsta tjejgrejen så ska han få det ! :D
.
Snäääääällllaaa ge mej sommar ! Alla vill väl ändå ha sommar nu så kan den inte bara komma! Längtar så sjukt mycket eftersom den här sommaren kommer bli den bästa någonsin !
.
PUSS

GoDnAtT

Hej, nu ska jag sova. Inget annat att berätta.... Så säger bara sovgott och bjuder på en gammal ego bild, ifrån de "brun-blonda" tiderna.
.
PUSS

i can not hold this anymore , my hands are tired of only waiting to let go and I am waiting...still


The prettiest things, can come out of the coldest night, yeah, And even with broken wings, sometimes you find your way to fly,

Tjoo på er. Idag var jag på ett gymnasium med jennifer och det var bra. Åh det är bara så jobbigt för jag vet verkligen inte vart jag vill gå. Men jag har ju iaf två veckor kvar. I morgon bör det av till museéum efter det tre timmar långa nationella provet, jobbigt. Men det fixar jag nog, hoppas det. Nej nu ska jag gå ..pusss
ska var kreativ och skapa ,

Always forgive. But never forget, Learn from your mistakes, But never forget


+

heej, nu har jag slappat lite och kollat på stylisterna. Idag i skolan hade vi även svenska nationella vilket gick bra. Hoppas att jag får bra på det iaf för det var väldigt lätt. Så det var skönt, ganska så lungn dag. Ikväll har jag väl inga planner , inget plugg för den delen heller. Skönt. Ska nog bara kolla på en film och ta det lungt , ta vara på tidenför sen blir det väl mkt plugg. Puss skriver senare.
snö, snäll FÖRSVINN! jag vill ha vår! , nu

We can dance til the sun comes up

Nu har älsklingen gått. Och för er som undrar vart jag har tagit vägen så har jag inte haft någon tid alls för bloggen. Ingen tid alls att ligga här ensam i sängen lyssna spotify och nörda mig som förr i tiden. Utan nu lägger ja all tid jag har på den finaste personen på jorden. Och det finns inget bättre. Men inatt kunde jag inte göra det tyvärr så jag är själv , och det var ett tag sen ... och det kommer bli jätte jobbigt. Men men:/
Jag har iaf haft min bästa helg någonsin.. typ : "I've had the time of my life , And I've never felt this way before" ! Hihih !
.
Min uppdatering kommer nog fortsätta ligga lågt ett tag... Men jag ska försöka att inte vara helt stendöd:)
.
Myskväll med älsklingen!
Matte och super söta Mimmi !
Annisen & jag i plugget !
Matte städar, hihiiiiiiii
FIRE !
.
PUSS

Do it like a dude'

Heeeej ! Fyfan va längesen det var ja blogga! :o ILLA ! Men jag hinner igentligen inte blogga nu. Så jag skriver ikväll. Ville bara påminna er nu att jag lever !
.
PUSS

Castle walls

 

sitter och pluggar HK nu så jag återkommer när jag är klar, pusss


Victoria Törngren.









H&Hejj, guud vilken bra stil hon har asso. Jätte fint tycker jag . Puss
guu

Which way to go?

foto : jag

,

tjoo*!Hitta inget i stan, skorna satt inte bra så det blev inget av det. Men ska förtsätta att söka. Just nu lyssnar jag på misik och kallar på bilder,. Juste vår dans var oxå bar det var ju första i den nya gruppen så det var bra. Nej puuuss
dagens kan man väl säga.
hah hatar att komma på rubriker så..aa

love the way you lie

heej. Igår köpte jag mig en ny ring, fyfy. Jättefin med en röd stor sten, jätte snyggt till sommaren. Köpte även ett par örhängen som jag kan ta bild på sen . Nu ska jag göra mig klar för dansen och efter det så ska jag och erika stanna kvar i stan och jag ska köpa ett par svarta jeans och ett par knyt boots, jätte snyggt! . Så ni får bilder  senare idag för nu ska jag sminka mig! Pusss
foto:jag

staden gäller!

heeej, sitter och gör inte så mkt. Tänkte säga att i morgon ska jag åka in till staden med finfina erika. Ska bli härligt att shoppa lite igen, känns som att det behövs. Så jag kommer inte blogga förens jag kommer hem och förhoppningsvis så har jag hittat något fint att vissa upp :D Så vi hör i morgon! puss

typ så ser jag ut utomhus. :D kul att veta,heh


ring,

nu ring , endast 50 kr .Snyggsnygg

Music

Foton : tagna av mig
Min dag började med musik. Roligt, vi skriver just nu en egen låt tsm jag och tjtjerna :) As kul och grym kommer den bli!! Så innan musiken började tog jag lite kort..hihi.

OTH

heej, ska snart sova, har just kollat på det 13de avsnittet av OTH. Bästa serien ever! Gud verkligen såå bra. Men nu ska jag fixa allt till i morgon ska även kolla vag jag kan hapå mig i morgon så jag slipperdet i morgon. Så hejdå! PUSS!

från förra veckan. :)


USA

heej, sry för dålig uppdatering men vi har varit i vemdalen och sen så har jag inte haft ork. Men nu så är jag igång igen, wihoo! . Idag var jag i stan en snabbis innan jag åkte till jensen , gymnasiumet alltså. Sen nu så ska jag bara inte göra nåt, hahh. Nej bilder på shoppingen, ringarna kommer upp i morgon.

linne, bikbok 149kr


VEMDALEN

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH VILL TILLBAKA !
Det var så jävla kul ! 3 dagars skidåkning med älsklingen och massa skönt folk.
.
PUSS

RSS 2.0